check Snelle levering check Bedrijven bestellen op factuur check Prijzen exclusief BTW check Vragen? Bel 023 - 5553175

Bezorging & Retourneren

Alle zendingen van De Wijnzaak worden afgeleverd door de pakketbezorgers van DPD of PostNL. Dagelijks worden alle pakketten opgehaald bij ons magazijn en direct naar het sorteercentrum vervoerd. Vanaf dit moment start de zorgvuldige levering van jouw bestelling!  

Bezorgkosten

De kosten voor het bezorgen van een bestelling binnen Nederland bedragen € 6,95 (excl. btw). Dit tarief geldt voor ieder pakket, ongeacht het aantal producten. Indien er meerdere bezorgadressen worden opgegeven dan worden er per adres bezorgkosten in rekening gebracht.

Bezorgen in het buitenland

Voor het bezorgen in het buitenland gelden afwijkende tarieven en levertijden. Zie hiervoor de informatie onder ‘Bezorgen in het buitenland’.

Track & Trace

Nadat jouw bestelling is aangekomen in één van de sorteercentra’s van DPD of PostNL zal deze eerst worden gescand. Vanaf dit moment kun je de zending ook traceren. Hiervoor ontvang je van ons een aparte email met daarin de link naar de track & trace pagina.

Is de ontvanger niet aanwezig?

Indien de ontvanger van jouw bestelling niet aanwezig is zijn er een aantal scenario’s mogelijk. Indien het afleveradres een bedrijf betreft zal de bezorger het pakket bij een collega of bijvoorbeeld de receptie afleveren. Bij bezorging op een woonadres zal de bezorger proberen om het pakket bij één van de naastgelegen buren af te leveren. Wanneer dit niet mogelijk blijkt zal de bezorger het pakket bij het eerstvolgende bezorgmoment nogmaals aanbieden.

Je bestelling retourneren

Mocht je de bestelde product(en) willen retourneren of deze willen omruilen voor iets anders dan kan dit tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen de tijd om de bestelling retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel zijn de kosten voor het retour sturen naar ons magazijn voor eigen rekening.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@dewijnzaak.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde bij ons retour is ontvangen.