check Snelle levering check Bedrijven bestellen op factuur check Prijzen exclusief BTW check Vragen? Bel 023 - 5553175

Wie zijn wij?

De Wijnzaak, DeWijnzaak.nl en BedrukteFles.nl zijn onze bedrijven, opgericht in 2012, en gericht op pure beleving en passie voor wijn, distillaten en geschenken. Deze passie brengen wij over naar zowel particulieren als het bedrijfsleven.

Onze activiteiten zijn in belangrijke mate gericht op de zakelijke markt. Vanuit onze ruime ervaring in het bedrijfsleven en onze passie voor wijn en distillaten hebben wij een uniek aanbod. Wij onderscheiden ons d.m.v. het ontwikkelen van unieke relatiegeschenken en verpakkingen, (wijn)netwerkbijeenkomsten en het verzorgen van vergaderarrangementen voor bedrijven. Bij BedrukteFles.nl kan je terecht voor het ontwerpen van een eigen unieke wijnfles, volledig in look & feel van jouw bedrijf.

Het team achter De Wijnzaak

De Wijnzaak is opgericht door twee gedreven ondernemers die met een passie voor kwaliteit onderscheidend willen zijn binnen de geschenken en cadeaupakketten branche. De Wijnzaak bestaat inmiddels uit een team van 25 personen die vanuit Hoofddorp dagelijks voor vele klanten de geschenken verzorgen. Wil je het team achter De Wijnzaak ontmoeten? Kom dan bij ons langs of neem contact met ons op!